063 1736759; 067 7015861; 067 7073708 kancelarija@restitucija.rs

Priključi Se

Događaji i Aktivnosti

Ovde možete naći spisak događaja i aktivnosti Udruženja Za Restituciju. Ohrabrujemo Vas da nas kontaktirate i priključite se našim inicijativama jer zajedno smo jači.

                        Predstojeći Događaji

Jun 21, 2020 | Srbija

Izlazak na Izbore

Pod uslovom da skupimo dovoljno potpisa (potrebno je 10 000) ostvarujemo pravo da izađemo na parlamentarne izbore. Tu bismo imali svoju priliku za donošenja našeg problema na dnevni red skupštine a onda i sva druga delovanja za ostvarivanje prava. Kontaktiraj nas da saznaš kako možeš pomoći.

Mar/Jun, 2020   |   Srbija

Skupljanje potpisa za izbore

Trenutno smo u procesu skupljanja potpisa za Izbornu Listu za predstojeće parlamentarne izbore. Apelujemo na sve vas da se javite odmah radi organizacije skupljanja potpisa što pre.

Apr, 2020   |   Srbija

Formiranje Izborne Liste

Trenutno smo u procesu formiranja izborne liste koja se sastoji od restitucijom najoštećenijih pojedinaca. Uporedo sa tim radimo na skupljanju potrebnih potpisa za učestvovanje na izborima.

Sep 2019 | Srbija

Organizovanje Članova Udruženja

Udruženje Za Restituciju aktivno prikuplja nove članove. To su mahom podnosioci zahteva za restituciju koji znaju da je organizovanje ključni faktor za postizanje cilja. Takođe, imamo i ljude koji jednostavno žele da nas podrže jer je ovo borba za ljudska prava.

Priključi se

* obavezna poljaNe Zaboravi Da Nas Podržiš!

Imamo vremena do 4. Juna 2020 godine da skupimo što više vaših potpisa da zajednički izađemo na izbore i vidimo da li smo dovoljno jaki da ostvarimo svoje pravo! 

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Postavite Pitanje

5 + 14 =